Bloggintresserade

söndag 20 april 2008

Livat i Sundsvall !Jag och Inger åkte ner till Sundsvall i Fredags morse för att ha en skön helg och shoppa en del.

Vi började med Biltema och där kan man ju alltid hitta en del bra saker som man behöver eller tror att man behöver. Sen vart det en besök på Plantagen och K-Rauta och Mediamarket och Bauhaus och en del andra butiker i närområdet, vi intog lunch på Birsta City vid 14.00 tiden på Fredag eftermiddag. På vägen in till Sundsvall så blev det ett stopp på Hjertmans och senare stannade vi på Po:s fiske nere i hamnområdet, där inköptes två st nya Flashers i Uv-färger.
Senare på kvällen tog vi det ganska lungt och det slank ner en liten Burgare sent på kvällen.

Lördag morgon = Frukost på Hotell Strand = Kanonfrukost: Fil med färska bär och flingor, mackor med äppeljuice och ett par glas mjök. Kokta ägg och Te. Och sist och inte minst pannkakor med Hjortronsylt (Mums).

Ut på stan för att shoppa och lämna in veckans V75 rad samt Stryktips (Tyvärr så vart det ingen vinst denna vecka heller) vi fikade på stan och sen åkte vi upp på Södra Berget för att kolla upp utsikten, den var helt okey, inte för att Sundsvall är nån speciellt vacker stad men det kan ju dom inte hjälpa. sen for vi upp på Norra berget också för att säkerställa utsikten över Sundsvall.

Tillbaks på Strand Hotell tog det lungt några timmar tog lite rött vin och några Öl/Cider. Vi fick reda på att Smalare än Thord skulle spela på Avenyn så vi bestämde osss för att äta middag där vid 21.30 och sedan kolla på bandet.

Under middagen så kom min gamle kompis Ulf "Lage" Lagestam, gitarrist i Smalare än Thord, så vi fick en pratstund med honom, det var kul att träffa honom igen och sen hann jag surra en del med Thord och Zeke också. Dom hade en bra spelning som började vid 24.00 med både Ac/DC och Lena Philipssons låt, Kansas och Tomas Ledin mfl låtar, vid 02.00 så var det bara att gå tillbaks till Hotellet för att få sig några timmars sömn.

Söndag morgon så var det dags för frukost igen, och sen packade vi ihop oss för att åka på Ikea och Birsta City. Efter en rundvandring på Ikea och en del inköp så fikade vi med våra goda gamla vänner Svenna och Ullis och fick träffa deras hund, en Jack Russeltik som heter Anja, jättegullig. Sen var det dags för Birsta Cuty rundan med tillhörande inköp, vid 16.45 så var vi färdiga, då var det bara att packa in i bilen och åka hem.

18.45 så var det bara att packa ur bilen och sen var man ganska nöjd med livet för dagen, men trött.

Ps: Glömde jag att nämna att Inger fyllde år i Lördags!
Efter att vi varit på stan så stod det en Ishink med vin och ett stort fat med frukt och choklad och en stor Röd Ros i en vas till Inger, från Team Irma och Team Sandbäcken och Team Skrållan !

Inga kommentarer: